KLIKKLIK

FACEBOOK: GRUP TAIROD DAN ANDA

Gambar dari perkongsian ahli grup;



Alhamdulillah.... Di GRUP TAIROD DAN ANDA,dapatlah kita berkongsi pengalaman dan masalah yg kita hadapi... Kpah masih ingat lagi..arwah atuk selalu cakap... Apa yg Allah takdirkan utk kita sebab dah itu bahagian untuk kita...maka kita kena redha,,, Ye lah..hanya membaca di sini..tak lihat dgn sendiri..tak dapat nak 'hold each others hand'.. tak dapat nak sapu setiap air mata yg tumpah..dan tak dapat nak kongsi kesakitan.. Tapi..di sini juga..kita dapat kuatkan semangat..ketika kita sakit...kita kena fikir..ada lagi yg menanggung kesakitan lebih dari kita...Tiap kali kita berdoa utk kesihatan kita..kita doakan utk ahli grup ini juga.. InshaAllah... Ya Allah.. Eratkanlah ukhuwah kami... Ringankanlah penderitaan kami..Tabahkanlah hati kami..Kuatkanlah iman kami..Sesungguhnya kami redha dengan ujianMu..Ya Allah...Aminn...

4 comments:

Rohana Mohamed said...

Assalamualaikum.nama saya rohana.call me ana.sy br je dpt tahu yg saya ni mgidap hyperthyroid.saya nk join group ni.mmdangkn byk pkara yg perlu sy belajar Dan kita dpt bkongsi pngalaman.sy berumur 33 thn

Rohana Mohamed said...

Assalamualaikum.nama saya rohana.call me ana.sy br je dpt tahu yg saya ni mgidap hyperthyroid.saya nk join group ni.mmdangkn byk pkara yg perlu sy belajar Dan kita dpt bkongsi pngalaman.sy berumur 33 thn

djkakpahGomofm said...

Rohana, sila add FB TAIROD DAN ANDA atau add kpah Kpah K-poh sharifahnor

djkakpahGomofm said...

Sori, fb : Kpah K-poh sharifahnor